Tak for din besked. Den er sendt.
Der opstod en fejl under forsøget på at sende din besked. Prøv igen senere.
Flytterengøring Aalborg

RENGØRINGSHJÆLP

Rengøring ugentligt, hver anden uge eller hver 4. uge.

FLYTTERENGØRING

Bestil din flytterengøring her i Aalborg kommune

HOVEDRENGØRING

Skal dit hjemme skinne fra alle kroge? Så kontakt os.

Flytterengøring Aalborg

Når du skal flytte fra et hjem til et andet, er det rart hurtigt at kunne komme videre uden at skulle retur til det, der endeligt er helt tomt for at rengøre, skure og skrubbe, så enten din lejlighed, der skal lejes ud på ny og gøres klar til flyttesyn eller din bolig, der er solgt, står knivskarpt og pletfrit og er klar til nye ejere eller lejere. Det er vigtigt med professionelle folk, som ved hvad der kræves ved en slutrengøring, kender boligselskabernes høje krav og som samtidig kan arbejde hurtigt. Vi kan træde til med kort varsel.

Flytterengøringspriser

Vi tager 435,- i timen, du kan dog også få et uforpligtende tilbud på privat rengøring. Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på privat rengøring, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 31 21 43 69

Kontakt os

Rengøringsfirma i Aalborg

Vi varetager rengøringsopgaver i alle hjem, store som små og vi er yderst fleksible ift. opgavens størrelse og omfang, og vi imødekommer derfor de flestes ønsker og behov. Vi bruger markedets bedste – og mest – skånsomme rengøringsmidler, fordi vi synes, at det er essentielt at rengøre effektivt samtidig med, at vi passer på miljøet.

Ønskes strygning og tøjvask, så varetager vi også de opgaver. De opgaver kan også være tidskrævende og bekostelige, og derfor synes vi at tøjvask og tøjstrygning bør indgå, hvis dette ønskes. Har du spørgsmål til en opgave eller ønsker til hvordan din skræddersyede rengøringsplan kan eller skal se ud, så ring til os – et opkald er uforpligtende og vi bistår altid i at besvare dine spørgsmål bedst muligt.

Hos os har vores ansatte altid ren straffeattest og er dansktalende, og det er din garanti for, at dén rengøringsdame, der kommer ud til dig, er ansat på normale vilkår og ud fra de rigtige forudsætninger for et godt samarbejde, hvor kommunikation og forståelse samt respekt for dit hjem er altafgørende, ikke kun for din skyld, men også for vores, fordi vi lever af tilfredse og tilbagevendende kunder, der vil anbefale os.