Tak for din besked. Den er sendt.
Der opstod en fejl under forsøget på at sende din besked. Prøv igen senere.
Flytterengøring Aalborg

RENGØRINGSHJÆLP

Rengøring ugentligt, hver anden uge eller hver 4. uge.

FLYTTERENGØRING

Bestil din flytterengøring her i Aalborg kommune

HOVEDRENGØRING

Skal dit hjemme skinne fra alle kroge? Så kontakt os.

Privat rengøring Aalborg

Ønsker du mere tid til dig selv, så hjælper vi dig med privat rengøring i dit hjem, uanset størrelse eller behov. Få hjælp til rengøringen eller andre huslige gøremål, og få mere tid til de ting, der betyder noget for dig. Vi udfører mange forskellige rengøringsopgaver i alle størrelser i Aalborg kommune. Uanset om du har brug for ugentlig hjælp med støvsugning og gulvvask eller en mere omfattende hovedrengøring eller flytterengøring, så klarer vi det. Vi rengør alle husets rum, alle kroge og flader og efterlader dit hjem velduftende og rent – og ved flytterengøring, så vil det være klar til syn eller overdragelse. Vi ordner også sengetøj og vasketøj og bistår gerne med strygning af tøj samt skift af sengelinned og sengetøj samt redder din seng.

Rengøringspriser

Vi tager 435,- i timen, du kan dog også få et uforpligtende tilbud på privat rengøring. Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på privat rengøring, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 31 21 43 69

Kontakt os

Rengøringsfirma i Aalborg

Vi varetager rengøringsopgaver i alle hjem, store som små og vi er yderst fleksible ift. opgavens størrelse og omfang, og vi imødekommer derfor de flestes ønsker og behov. Vi bruger markedets bedste – og mest – skånsomme rengøringsmidler, fordi vi synes, at det er essentielt at rengøre effektivt samtidig med, at vi passer på miljøet.

Ønskes strygning og tøjvask, så varetager vi også de opgaver. De opgaver kan også være tidskrævende og bekostelige, og derfor synes vi at tøjvask og tøjstrygning bør indgå, hvis dette ønskes. Har du spørgsmål til en opgave eller ønsker til hvordan din skræddersyede rengøringsplan kan eller skal se ud, så ring til os – et opkald er uforpligtende og vi bistår altid i at besvare dine spørgsmål bedst muligt.

Hos os har vores ansatte altid ren straffeattest og er dansktalende, og det er din garanti for, at dén rengøringsdame, der kommer ud til dig, er ansat på normale vilkår og ud fra de rigtige forudsætninger for et godt samarbejde, hvor kommunikation og forståelse samt respekt for dit hjem er altafgørende, ikke kun for din skyld, men også for vores, fordi vi lever af tilfredse og tilbagevendende kunder, der vil anbefale os.