Tak for din besked. Den er sendt.
Der opstod en fejl under forsøget på at sende din besked. Prøv igen senere.
service-15

RENGØRINGSHJÆLP

Rengøring ugentligt, hver anden uge eller hver 4. uge.

service-8

FLYTTERENGØRING

Bestil din flytterengøring her i Aalborg kommune

service-12

HOVEDRENGØRING

Skal dit hjemme skinne fra alle kroge? Så kontakt os.

Privat rengøring priser

Hos Ren-t ønsker vi at opfylde de behov, som de fleste travle mennesker har, men sjælendt har tid eller overskud til – nemlig dét at komme hjem til et helt Ren-t og velduftende hjem, så du kan koble fra og gøre de ting, som du hellere vil, uden at skulle tænke på flere af dagligdagens mange gøremål. Vi er din private rengøringshjælp, og vi lægger vægt på kvalitet og fleksibilitet, og hos os er der ingen binding.

Vores personale vil gøre dit hjem rent og pænt.

Rent tilbyder privat rengøring i Aalborg og omegn. Vores priser er gennemskuelige og vi er klar til at give dig et tilbud tilpasset dit hjem, ønsker og behov.

Se vores tjenester

Lad os tage os af alle dine rengøringsbehov.

Vi er en af nordjyllands største leverandører af rengøring til private, og vi sætter en stor ære i at levere høj kvalitet samt at gøre dig til en tilfreds kunde.

Se vores tjenester

Rengøringsfirma i Aalborg

Vi varetager rengøringsopgaver i alle hjem, store som små og vi er yderst fleksible ift. opgavens størrelse og omfang, og vi imødekommer derfor de flestes ønsker og behov. Vi bruger markedets bedste – og mest – skånsomme rengøringsmidler, fordi vi synes, at det er essentielt at rengøre effektivt samtidig med, at vi passer på miljøet.

Ønskes strygning og tøjvask, så varetager vi også de opgaver. De opgaver kan også være tidskrævende og bekostelige, og derfor synes vi at tøjvask og tøjstrygning bør indgå, hvis dette ønskes. Har du spørgsmål til en opgave eller ønsker til hvordan din skræddersyede rengøringsplan kan eller skal se ud, så ring til os – et opkald er uforpligtende og vi bistår altid i at besvare dine spørgsmål bedst muligt.

Hos os har vores ansatte altid ren straffeattest og er dansktalende, og det er din garanti for, at dén rengøringsdame, der kommer ud til dig, er ansat på normale vilkår og ud fra de rigtige forudsætninger for et godt samarbejde, hvor kommunikation og forståelse samt respekt for dit hjem er altafgørende, ikke kun for din skyld, men også for vores, fordi vi lever af tilfredse og tilbagevendende kunder, der vil anbefale os.